Vi söker ekonom/kanslist

Vi söker dig som vill vara ekonom i vår klubb och vill vara delaktig i utvecklingen av vår golfklubb till nästa nivå. Rollen som ekonom är en av nyckelpersonerna för att vi ska kunna bibehålla nöjda kunder och medlemmar.

Som ekonom hos oss ansvarar du för löpande redovisning, reskontrahantering och löneberedning till våra medarbetare. Vi vill att du är med och utvecklar våra interna ekonomirutiner och förbättrar uppföljning/redovisning. Du deltar och utvecklar arbetssätt och rutiner för det årliga budgetarbetet. I dina arbetsuppgifter ingår att ta fram, analysera och presentera ekonomirapporter till bl a styrelse, revisorer och Skatteverket.

Förutom att du har en viktig roll i ekonomiarbetet ingår andra varierande arbetsuppgifter som förekommer på vår klubb. En av arbetsuppgifterna kan vara kommunikation till våra medlemmar via vår hemsida och andra kanaler samt att arbeta i receptionen.

Om Albatross golfklubb

Albatross Golfklubb ligger i ett naturskönt område på Hisingen, bara 15 minuter från centrala Göteborg.

Vi har tre banor av olika karaktär som håller hög klass precis som anläggningen i övrigt. Kan man önska sig så mycket mer? Läget är fantastiskt, det varken kan eller vill vi ändra på.

Men det finns ett annat område där vi siktar högt, riktigt högt: Vi har bestämt oss att vi skall ha Sveriges mest nöjda medlemmar och gäster. För att nå dit kommer vi att behöva leverera enastående upplevelser – varje dag. Och det måste innefatta allt man upplever hos oss, från banskötsel och klubbhusets utformning till personalens bemötande och kvaliteten på våra golfträningar.

Vi kommer inte bli bäst på allt men vi tänker ha en bästa helhet. På vissa punkter har vi kommit långt, på andra återstår en hel del jobb.

Fast en sak är säker: Tillsammans blir vi lite, lite bättre varje dag!

Vad kan vi erbjuda dig?

Du kommer att få vara med på en spännande resa att utveckla Albatross Golfklubb genom förbättrad ekonomi och kunna ge våra kunder och medlemmar en golfklubb i framkant. Som ekonom har du ett flexibelt arbete där du själv är med och strukturerar dina arbetsdagar.

Kvalifikationer

Du har relevant utbildning eller en flerårig erfarenhet som bedöms likvärdig.

Du har flerårig erfarenhet av ekonomiarbete i mindre organisationer, gärna i föreningslivet.

Det är meriterande om du har språkkunskaper i engelska och har kunskaper i IT-system som Fortnox, Visma lön och GIT.

Det är ytterligare en fördel om du spelar golf och har kanske tom arbetat på en golfklubb.

Vem är du?

För att trivas som ekonom hos oss ser vi att du är självgående, noggrann, initiativrik och har hög kvalitetskänsla för det arbete du utför.

Vi ser att du är en person som är pedagogisk i ditt sätt att kommunicera och förmedla ekonomiska budskap till styrelsen och andra sammanhang. Du är målmedveten och har väl utvecklad analysförmåga. Du har god förmåga att arbeta strukturerat och har inga problem med att själv planera din arbetsdag.

Då vi är en liten arbetsplats, men med nästan 2 000 medlemmar, som finns i och runt arbetsplatsen är det viktigt med din sociala förmåga, att tycka att det är roligt att möta medmänniskor med samma passion: golf.

Övrigt

Som organisation eftersträvar vi jämlikhet där alla medarbetare ska ha lika möjligheter och rättigheter till att utvecklas, göra ett bra arbete och trivas på arbetsplatsen.

Ansökan

Skickas till klubbchef Fredrik Lindman, Albatross Golfklubb, epost: fredrik@albatrossgolf.se

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön

Kontakt:

Fredrik Lindman, klubbchef, mobil 0734- 22 62 80
e-post: fredrik@albatrossgolf.se

Lennart Johansson, styrelsens ordförande, mobil 0706-37 45 85
epost: ordforande@albatrossgolf.se

Sista ansökningsdag: 17 september 2018.