Serier

Under året spelas många återkommande tävlingar så ofta som varje vecka som du kan vara med i. Ett roligt sätt att tävla under mer prestigelösa former och träffa nytt folk.

Damgolfen

Torsdagar på Albatross är damernas dag. Då samlas våra dammedlemmar för att lira damgolfen, ett utmärkt tillfälle att träffa tjejerna och samtidigt spela golftävling. Damgolfen ger dessutom fantastiska möjligheter att knyta nya bekantskaper, att spela golf med under säsongen. En tävling för lite skönt umgänge helt enkelt!

Läs mer

Herrgolfen

Vad kan vara bättre än att avsluta en lång arbetsdag med lite golftävling? Eller varför inte ta en paus mellan mötena, för att ge sig ut en sväng på banan.

Varje måndag till onsdag genomförs Albatross Herrgolf. Ett perfekt tillfälle för att umgås med grabbarna, lira golf och tävla. Varje vecka presenteras en ny vinnare, för att i slutet av säsongen kora den slutgiltiga vinnaren i en rafflande final med ett gediget prisbord.

Läs mer

Seniorgolfen

Har du precis som våra seniorer passerat 55+ sträcket och är dessutom golftokig? Då skall du ställa in ditt sikte på tisdagar och seniorgolfen. Varje tisdag samlas våra seniorer, för att golfa, umgås och ha det sådär fantastiskt trevligt, som man bara kan ha i goda golfvänners sällskap.

Läs mer