Junior

Albatross Juniorträning 2018

Golfkul 

Golfkul är tänkt som en inkörsport till golfen för de allra yngsta och vi vänder oss till juniorer i åldern 6-8 år. Träningarna hålls fredagar med start 4 maj. Aktiviteten drivs av tränare Maria tillsammans med juniorer från vårt juniorlag.Vi kommer att ha 5 träningar före sommarlovet och 5 träningar i höst. Mer information om tider och grupper kommer efter sista anmälningsdagen som är söndagen 22 april. Vi skickar ingen bekräftelse på anmälan!

Anmälningsavgiften är 750 kr. Faktura kommer på mejlen. Inget medlemskap krävs för golfkul.

Anmälan Golfkul

—————————–

Breddjuniorer Nytt för i år är att antalet träningstillfällen utökats till 15 och för de juniorer som vill satsa mer på sin golf och som har för avsikt att tävla erbjuds möjligheten till ytterligare ett träningspass per vecka. Kravet för att få delta i extraträning är att man är minst 13 år och att man deltar i antingen SGF Teen Tour (f.d. Skandia Tour) eller Göteborg Junior Tour.  Teknikträningen delas upp följande grupper   – måndagar –  killgrupper från 13 år och uppåt    – tisdagar – utökad träning för de som anmäler sig till extra träning, mixat killar och tjejer. Från 13 år och hcp <36.   – torsdagar – tjejgrupper (9 år och uppåt) och killgrupp 9 – 12 år Avgiften är 2200 kr för en teknikträning per vecka och 3000 kr för två teknikträningar per vecka. För att anmäla sig till juniorverksamheten måste junioren vara medlem i Albatross GK. Medlemskap löses genom klubbens reception. Varje grupps teknikpass är en timma och första gruppen startar kl. 16.30. Datum för första träning är för måndagsgrupperna 16 april och för torsdagsgrupperna 26 april. Gruppindelning kommer ut efter påskveckan. Som tidigare har vi även i år en spelträning per vecka, måndagsgrupper på torsdagar 17-19 och torsdagsgrupper på måndagar 17 -19.

Medlemsskap krävs för att få vara med och träna och löses i receptionen. Vi skickar ingen bekräftelse på anmälan och fakturan kommer på mejlen!

Sista anmälningsdagen är 31 mars!

Anmälan breddjuniorträning


Juniorer som är medlemmar i klubben och deltar i vår juniorträning har (gäller ej golfkul):

  • fria rangebollar (personligt bruk),
  • kraftigt rabatterade sommarläger (halva priset),
  • små träningsgrupper,
  • möjlighet att träna i tjejgrupp,

Extra träningen

Vi förtydligar vad denna gruppen gör och har för ambitioner. Dem tävlar!

Denna grupp är till för de juniorer som satsar lite mer på sin golf genom att tävla och spela seriespel i våra juniorlag, J16 och J21.

Vad krävs för att komma med i extraträningen?

För att komma med så skall man:

  • Tävla på Göteborgs golftour, Teen Tour eller högre och KM,
  • Ställa upp och spela för Albatross i J16/J21,
  • Vara träningsvillig och beredd att satsa på golfen året om,
  • Ställa upp och hjälpa klubben vid olika insatser, tex golfkul, tävlingar arrangerade av JK, mm,
  • Ha handicap 36 eller mindre.

Detta är ingen statisk grupp. Är du inte med och tävlar tränar du heller inte med denna gruppen utan då tränar du på måndagar/torsdagar med bredden. Skulle du under säsong börja tävla och satsar mer kan du efter att ha pratat med Johan vara med på extraträningen.

Juniorkommittén

Vi som sitter i juniorkommittén tar tillvara på juniorernas intressen:

Idrottsansvarig

Tränare
Maria Magnusson, maria@albatrossgolf.se
Johan Blixt, johan@albatrossgolf.se

Ordförande

Juniorlag J21
Bengt Fogdestam, fogdestam@telia.com

Juniorlag J16
vakant

Breddjuniorer
Micha Tracey, michatracey@me.com

Tjejgruppen
Magnus Fredriksson, 0709-179808, mbox@live.se

Tävling
vakant

Golfkul
Vacant