Våra golftränare

Något av det viktigaste en golfklubb kan göra är att utbilda nya/gamla golfare. Genom våra golfkurser får du en gedigen grund att stå på i ditt fortsatta liv med golfen, samtidigt som du förhoppningsvis har roligt - vi eftersträvar hög kvalitet både på utbildning och trivsel.

Maria Magnusson

Jag är född och uppvuxen i Karlstad där jag spelade mycket golf och tävlade som junior.1986 blev jag proffs och spelade på den svenska damtouren som då hette Lancome Tour.

Min karriär som tränare inleddes 1987 på Falun-Borlänge GK, då jag också började min tränarutbildning, HTU 87/88. Efter det har jag jobbat på Billeruds GK, Delsjö GK och sedan 1992 har jag varit på Albatross GK. Under årens lopp har jag gått kurser och utbildningar i PGA´s regi, coachat på olika nivåer, hållit föredrag och organiserat kurser. Ihop med min kollega Johan så arrangerar vi golfresor både vår och höst.

Att få jobba med människor är inspirerande och kul. Jag brinner för att lära och hjälpa och jag tror att alla har möjlighet att utveckla sig och bli bättre.
Vill du träna i grupp eller ta egna lektioner, stämma av dina svingtankar och göra en svinganalys med hjälp av video med mera, så titta gärna i vårt kursprogram, där finns det säkert något som passar dig!

På min lediga tid så tränar jag gärna själv, dessutom tränar och tävlar jag mycket med mina 2 hundar.

Vi ses!

Johan Blixt

Innan tränarkarriären påbörjades, spelade Johan professionell golf på nationell och internationell nivå. Åren 2005-2009 huserade han på Nordiska Ligan och innan dess var det collegegolf på hög nivå som gällde. Som tränare är det unikt att han inte bara kan teorin bakom slagen utan även kan visa, vilket ökar förståelsen för dig som elev.

Tränarkarriären inleddes på Stora Lundby GK 2006. Där spenderades två mycket lärorika år med stort fokus på elit- och juniorverksamhet. Johan älskar att lära ut och dela med sig av sina kunskaper, men är även väldigt intresserad av egen fortbildning. Därför påbörjade han 2007 PGAs högre tränarutbildning och har under senare år hållit sig uppdaterad via PGAs fortbildningsprogram.

Våren 2009 startade Maria Magnusson & Johan Blixt sitt samarbete på Albatross GK. Tillsammans skapar de ett komplett tränarteam som strävar efter att erbjuda alla kategorier golfare stöd i sin utveckling. De är båda välutbildade och har ett otroligt driv för att hjälpa dig med din golf.

 

Kontakta oss

Vi finns att nå via klubben och klubbhuset. Du kan också kontakta oss direkt. Dessutom kan du kan följa oss via sociala medierna YoutubeFacebookTwitter och Instagram.

Maria Magnusson
maria@albatrossgolf.se
0705553673

Johan Blixt
Johan.blixt@live.com
0707-329408

Boka direkt online

Du kan boka din golflektion online. Du ser alla lediga tider och kan i lugn och ro boka den tid som passar dig bäst.

Det går även att boka din lektion via telefon eller på plats i vårt service center på Albatross GK.