Golfresor

Vid alla golfskolor jobbar vi för att få till en så bra kombination som möjligt mellan golfträning, golfspel, trevliga middagar, god mat och dryck, kultur och andra upplevelser. Det viktigaste är att vi har riktigt kul tillsammans.

Följ med på golfresa!

Följ med Maria Magnusson & Johan Blixt på golfresa. Vi har olika tema och träningsfokus beroende på årstid.

Våra golfresor utgår från Göteborg, men vill du flyga från annan flygplats kontakta gärna oss så hjälper vi dig. Spana in årets kommande resor här och häng med!

14-21 November - Höstresa Algarve Portugal

Höstresan går till Algarve! Vi har länge velat åka till denna destination, men först nu har vi lyckats få till en bra lösning med direktflyg. Utöver att spela bra golfbanor, äta gott och ha trevligt så är tanken att vi ska dela in alla resenärer i två lag. Ett lag där Maria är spelande kapten och ett lag där Johan är spelande kapten. Vi kommer under veckan mötas och mot slutet kora ett segrande lag. Detta kommer bli en höjdare.
Ni hittar mer information och anmäler er HÄR 

16 - 23 oktober - La Sella Resort, Spanien

Ta chansen och förläng golfsäsongen på bästa tänkbara sätt på La Sella Resort! Anläggningen ligger i en solsäker region och har ett naturskönt läge strax utanför den spanska småstaden Denia, mellan Alicante och Valencia. Här väntar ett nyrenoverat femstjärnigt boende och en populär 27-hålsanläggning. Mer info om resan HÄR

Sydafrika i framtiden

Vi har under flertalet tillfällen anordnat resor till Sydafrika. En favorit som vi planerar att återvända till. HÄR kan du kika på vår senaste resa. Om du är intresserad av att följa med oss så kan du göra en intresseanmälan till johan.blixt@live.com