Golfresor

Vid alla golfskolor jobbar vi för att få till en så bra kombination som möjligt mellan golfträning, golfspel, trevliga middagar, god mat och dryck, kultur och andra upplevelser. Det viktigaste är att vi har riktigt kul tillsammans.

Följ med på golfresa!

Följ med Maria Magnusson & Johan Blixt på golfresa. Vi har olika tema och träningsfokus beroende på årstid.

Våra golfresor utgår från Göteborg, men vill du flyga från annan flygplats kontakta gärna oss så hjälper vi dig. Spana in årets kommande resor här och häng med!

28 mars- 4 april Extrainsatt Vårresa La Manga Spanien

Första veckan till La Manga blev snabbt fulltecknad. Då intresset varit stort valde vi att öppna upp ytterligare en vecka. Resmål och upplägg blir detsamma, men nya datum som på grund av flygpris gör resan något billigare.

Vi åker till La Manga i Spanien som med sitt 5-stjärniga hotell & 3 golfbanor erbjuder bästa förutsättningar för att vi ska få en trevlig vecka tillsammans. Som vanligt har vi fem golfdagar inplanerade. Det blir gemensamt spel, träning och tävling för de som vill. Mer info om resan HÄR

OBS! Anmälan görs via länk i PDF.

14-21 april La Manga Spanien FULLBOKAD!

Nu är anmälan öppen till vårens golfresa. Vi åker till La Manga i Spanien som med sitt 5-stjärniga hotell & 3 golfbanor erbjuder bästa förutsättningar för att vi ska få en trevlig vecka tillsammans. Som vanligt har vi fem golfdagar inplanerade. Det blir gemensamt spel, träning och tävling för de som vill. Mer info om resan HÄR

OBS! Anmälan görs via länk i PDF.

Sydafrika 15-27 januari

Följ med oss på en resa som har allt! Nu släpper vi nästa års äventyrsresa med Albatross Golfakademi. 15-27 januari åker vi till Sydafrika! Här ges en möjlighet att upptäcka detta häftiga land och alla dess sidor. Allt från de vilda djuren i norr till Kapstaden i Söder. Magisk golf, god mat och för de som vill vinprovning i Stellenbosch. Vi har en ny resrutt jämfört med tidigare resor. 

Vill du få en försmak av resan kan du klicka dig in HÄR. Resan affisch med all basinfo finns HÄR