Golfresor

Vid alla golfskolor jobbar vi för att få till en så bra kombination som möjligt mellan golfträning, golfspel, trevliga middagar, god mat och dryck, kultur och andra upplevelser. Det viktigaste är att vi har riktigt kul tillsammans.

Följ med på golfresa!

Följ med Maria Magnusson & Johan Blixt på golfresa. Vi har olika tema och träningsfokus beroende på årstid.

Våra golfresor utgår från Göteborg, men vill du flyga från annan flygplats kontakta gärna oss så hjälper vi dig. Spana in årets kommande resor här och häng med!

2018 Lighthouse Golf Resort 6 – 13 okt

Följ med oss till Lighthouse Golf Resort, som ligger på Bulgariens spektakulära golfkust, Cape Kaliakra. För att nå denna pärla med direktflyg avgår resan från Köpenhamn. Ett smidigt alternativ är att ta tåget dit från Göteborg.

Läs mer om resan »

2019 Abu Dhabi 24 jan - 1 feb

15 mil sydväst om Dubai ligger Abu Dhabi och den högklassiga golfanläggningen Yas Links. Vi spelar på hemmabanan men även Abu Dhabi Golf & Saaidyat som står som värd på Europatouren. Utflykt till Dubai med allt vad det innebär finns också med på schemat!

Läs mer om resan »

Sydafrika i framtiden

Följ med oss på en resa som har allt! Vi har i skrivande stund ingen planerad resa till denna favoritdestination, men samlar in intresseanmälningar för att i framtiden kunna återvända.

Vill du få en försmak av resan kan du klicka dig in HÄR. När du klickat dig in på länken måste du trycka där det står ENTER för att komma vidare.