Elitkommittén

Dam

Damelit 2018
Ulrika Johansson: Jag har spelat golf hela mitt liv, just nu tävlar jag en del på seniortouren (D30). Mina bästa golfmeriter är att jag har representerat Svenska landslaget i Paris och under finnkampen. Favoritklubba i bagen är min wegde 54 grader.. Min favoriträtt är lammkött.
Madeleine Holm (coach): Jag bytte till Albatross Golfklubb tillsammans med min syster 2009. Min favoritklubba i bagen är P. Jag har en tvillingsyster som bor i Stockholm. Något som jag är stolt över: Gjort en svensk klassiker 2017 och sprang Stockholm Marathon 2016. Favoriträtt är pasta.
Malin Holm: Kommer ursprungligen från Stora Lundby Golfklubb jag bytte till Albatross Golfklubb 2009 tillsammans med min syster. Jag har spelat golf hela mitt liv och golfen har blivit en stor del av mitt liv. Under åren som junior har jag en del fina placeringar på olika tävlingar och nivåer. Min drömboll är tillsammans med Annika Sörenstam, Henrik Stenson och Henrik Lundqvist. Favoriträtt är skaldjur.
Märta Ekvall: Jag heter Märta Ekvall och är 17 år gammal. Nu har jag spelat golf i 4 år och min favoritklubba är drivern.
Nicole Fankl: För 3 år sen började jag spela golf och nu är jag helt såld. Min favoriträtt är sushi. På fritiden älskar jag att baka.